Experiență: este instructoare de yoga de peste 25 ani și instructoare de tantra yoga de 4 ani, este medic generalist cu competență în acupunctură și are un master în Consiliere de cuplu și familie.

Email: gitanandaro@yahoo.com

Biografie: La 20 de ani a început să studieze și să practice yoga și tantra, în paralel cu studiul medicinei.

Entuziasmată de efectele excepționale obținute, susținută și inspirată mereu de exemplul Ghidului spiritual, începând din anul 2000, a început să împărtășească din aceste experiențe în mai multe workshop-uri, conferințe, seminarii, emisiuni de radio și televiziune precum și în tabere, în special pe teme de yoga, tantra, erotism, feminitate, spiritualitate.

De asemenea, a ținut o serie de seminarii de Educație Erotică pentru elevii din licee. În perioada 2005-2011 a coordonat ,,Festivalul de Emancipare erotică pentru românii inteligenți si curioși” numit „IUBEȘTE FĂRĂ ÎNCETARE VIAȚA!”, urmat de crearea și susținerea împreună cu doctorul Dan Spatariu a unui curs cu tema „Continența amoroasă – arta de a face dragoste perfect”.

De peste 20 de ani mediază grupuri speciale pentru femei, susține cursuri, conferințe și webinarii pe teme de feminitate, iar în perioada 2016-2018 a creat și susținut în Timișoara, un Curs intensiv de amplificare a feminității, pentru femei între 18 și 100 de ani.

În paralel cu medicina și psihologia, a aprofundat cunoașterea spirituală prin cursuri de Tantra, Hatha Yoga, Maha Vidya Yoga, Laya Yoga, astrologie natală, Șivaism Kashmirian, artă inițiatică și parapsihologie.
Cea mai profundă, complexă și adaptată viziune la întrebările mele, am regăsit-o în practica yoga și în sistemul milenar Tantra, a căror învățătură o urmez cu entuziasm și care a adus vieții mele o adevărată revoluție, o extraordinară savoare și puterea de a fi o femeie mai mereu FERICITĂ!

Mesaj de suflet:
„Aceste învățături milenare autentice, aparținând sistemelor Yoga și Tantra au început gradat să se transforme din hobby-uri într-un autentic stil de viață, iar fiecare succes real, dobândit prin practică perseverentă este validat apoi de viața însăși, căci învățând să iubesc activ și să dăruiesc cu întreaga bucurie a inimii mele celorlalți, viața mea este acum, precum un dans al iubirii și al inspirației Dumnezeiești.”

 

*****

 

1. Titlul conferinței susținute de Simona Popescu în cadrul taberei „Vira într-un prelung extaz 2022”:

„Atitudini și aptitudini specific feminine și masculine ce ne deschid ființa și ne permit accesul la stări de extaz mistic”.

2. Exemplificarea spirituală are ca temă:

„Starea intensă de constantă aspirație spirituală ce ne deschide ființa către trăirea stărilor de extaz mistic spontan”