Regulamentul Taberei Spirituale Online

  • activitățile taberei sunt rezervate persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Prin semnarea în prealabil a Formularului de înscriere și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de acces pe acest site, confirmați că aveți peste 18 ani.
  • codul de acces pe site-ul taberei este unic și netransmisibil. Vă rugăm să înțelegeți că, dacă vom constata tentative de conectare cu același cod simultan în locuri diferite, vom bloca accesul la respectivul cod.
  • toate conferințele și meditațiile vor beneficia de traducere în limba engleză, pe canalul corespondent. Pentru filmele incluse în program se va anunța limba filmului și dacă are sau nu subtitrare. Nu vor putea fi asigurate traduceri în alte limbi.
  • programul detaliat va fi disponibil pe site-ul taberei. Este posibil ca la unele conferințe în premieră să apară modificări de ultimă oră în privința duratei sau a orei de începere. Aceste modificări vor fi anunțate în timp util și vor fi marcate vizibil în program.
  • recomandăm participanților să realizeze la fiecare conectare metoda de protecție pentru accesarea internetului, pe care o găsiți în detaliu pe site-ul yogaesoteric.net, și care va fi prezentată și pe site, la începutul fiecărui modul al programului.
  • în cazul în care vă confruntați cu întrebări și probleme de natură tehnică aveți la dispoziție o fereastră de chat, aflată în partea dreaptă a ecranului. Atenție, pe chat nu se va răspunde la întrebări legate de conținutul conferințelor, ci exclusiv la întrebări de natură tehnică sau administrativă.
  • sunteți invitați să trimiteți relatări sau întrebări pertinente, cu miez, fie prin mail, la adresa tabaramahashivaratri@gmail.com fie direct în pagina de Contact de pe site, precizând de fiecare dată: numele, prenumele, anul de curs și localitatea, titlul conferinței sau al meditației, după caz (iar în cazul în care conferința are mai multe părți, precizați la ce parte vă referiți). La aceste întrebări se va răspunde în cadrul acestei tabere, sau în cadrul următoarelor tabere – după caz. Nu veți primi răspunsuri personal, pe email.
  • persoanele care se vor înregistra pe site după ce tabăra a început vor participa doar la activitățile din zilele rămase, nu vor putea solicita  o eventuală reluare a activităților pe care le-au pierdut.
  • Persoanele care se vor înscrie în tabără vor avea acces la materialele expuse în această tabără pentru o perioadă de încă 30 de zile de la încheierea acesteia, pe baza codului primit la înregistrare.

Pentru a putea primi în timp real anunțurile relevante (spre exemplu despre eventuale modificări de program), cei care doresc se pot abona pe canalul de Telegram dedicat taberei, accesând linkul https://t.me/+NgBHayb0p_E5YmRk.
Acesta nu este un grup de discuții, nu se răspunde la întrebări, se vor posta strict anunțuri.