Biografie

Lalita Dochinoiu – cursantă în cadrul școlii noastre de yoga de peste 30 de ani, instructor de yoga de peste 25 de ani, instructor de tantra şi coordonator grupe Shakti:

„Am fost întotdeauna pasionată de transformarea lăuntrică şi de trăirea extatică – posibilitate evidentă a fiecărei ființe umane. Am regăsit în expansiunea în nemărginire o cale de regăsire şi de cunoaștere a lui Dumnezeu.

Pe baza practicii spirituale, a cunoștințelor, a experiențelor din cadrul şcolii noastre şi sub directa îndrumare a Ghidului nostru spiritual, am descoperit nu numai în practica personală, dar şi în dans, în fuziunile amoroase precum şi în interacțiunile interumane modalități de creștere, de reflectare şi de obiectivare lăuntrică.

Am avut prilejul şi încântarea să călătoresc, să experimentez şi să predau yoga şi tantra pe mai multe continente şi astfel să cunosc îndeaproape mai multe culturi, observând diferențele dintre noi, ca popoare şi ca nivele predominante de conștiință.

Mă consider o ființă pozitivă, binevoitoare şi plină de entuziasm, şi sunt profund recunoscătoare pentru șansa pe care o am de a creşte împreună pe această cale a transformării spirituale.”

*****

 

1. Titlul conferinței susținute de Lalita Dochinoiu în cadrul taberei „Vira într-un prelung extaz 2022”:

„Trăirea unei vieți în extaz – o premisă viabilă sau doar un vis?”

2. Exemplificarea spirituală are ca temă:

„Starea de aspirație amplă, frenetică și intensă către Dumnezeu ce ne deschide ființa în mod gradat și firesc către trăirea tot mai intensă a stărilor de extaz dumnezeiesc”