Biografie

Este instructor de Yoga de 26 de ani și instructor de Tantra de 15 ani.

A deschis școala de Yoga din Cehia, una dintre filialele de succes ale școlii noastre, cu numeroși cursanți dintre care mulți participă și la taberele din România.

Este inițiatorul Taberei de „Aprofundare a Relației Ghid Spiritual Aspirant”, care continuă, așa cum știm, de mai mulți ani.

Cea mai mare realizare o consideră totuși faptul că deja jumătate din viață a predat și predă în continuare Yoga la mai multe grupe, săptămânal, onorând astfel încrederea care i-a fost acordată de Ghidul spiritual.

Elinor Selea va prezenta conferința „Cultivarea unor aspecte generatoare de receptivitate și sensibilitate superioară, elevată, dar lucidă, prin Grația lui Maha Shakti în ființa unui bărbat care și-a dinamizat starea de Vira. Avantaje și aplicații practice”.

O conferință care ar fi îndrăgită de oricare femeie, dar va fi oare și pe placul bărbaților?

 

*****

 

1. Titlul conferinței susținute cadrul taberei Mahashivaratri 2023 este:

„Procesul de alchimie interioară ce transformă, prin Grația lui Shiva Nilakanta, atât ființa lăuntrică a aspirantului cât și mediul/spațiul înconjurător în care acesta se manifestă”
 
2. Exemplificarea spirituală are ca temă:

„Comuniune intensă, plenară, profundă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită și gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Sacrificiului Dumnezeiesc”.