Biografie

De când a devenit conștient de sine însuși, s-a simțit atras într-un mod irezistibil de lumea spirituală.

Și-a început practica meditației la vârsta de 12 ani, și are o practică neîntreruptă de 38 de ani. Acum 30 de ani și-a descoperit maestrul spiritual, de la care a învățat adevăruri profunde despre mintea și sufletul sau și care l-au ajutat să-L simtă în mod intim și direct pe Dumnezeu.

Este cercetător în domeniul Științelor de Frontieră și îl pasionează Neuroștiința. A desfășurat cercetări în domeniul stărilor superioare modificate de conștiință.

A absolvit Facultatea de Automatică, dar s-a reîntors pentru câteva luni pe băncile facultății, la cursurile Universității de Medicină, Disciplina de Fiziologie și Neuroștiințe Fundamentale. În 2016 a primit Diploma Facultății de Medicină acordată de Prof. Univ. dr. Leon Zăgrean, ca urmare a participării și promovării examenului la cursul de Neuroștiințe.

A realizat, în cadrul Perfect Mind, o serie de programe audio de stimulare cerebrală care ne pot ajuta să reprogramăm benefic subconștientul și să atingem stări înalte, sublime de coerență mentală și spirituală.

Cristian Alexandru organizează, în cadrul Ideal School,  Evenimente și Programe Online pentru Antrenamentul și Practica Atenției Supramentale.

 

*****

 

1. Titlul conferinței susținute de Cristian Alexandru în cadrul taberei Mahashivaratri 2023:

„Trezvia și comuniunea noastră neîncetată cu Dumnezeu”
 
2. Exemplificare spirituală au următoarele teme:

„Comuniune intensă, plenară, profundă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită și gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Clarității Dumnezeiești”