Cerințe tehnice și sfaturi pentru o bună vizionare a Tabărei internaționale yoghină de vacanță online:

  • Recomandam să utilizați browser-ul Chrome, o versiune cât mai nouă.
  • Asigurați-vă că aveți o conexiune de Internet suficient de bună. Pentru o receptie la maximum de calitate aveți nevoie de o banda de download constanta de min 1,5Mbps. Pentru a verifica latimea dumneavoastra de banda, va rugam ca periodic sa o verificati aici: speedtest
    Apăsați pe butonul „GO” și în final verificați care este banda disponibilă la download și la upload.
  • Dacă banda de Internet este sub 1,5Mbps în mod constant, vă sfătuim să folosiți butonul „CHANGE TO RADIO” – „RADIO” de sub player. În acest fel veți recepționa doar audio dar veți avea nevoie de o banda de 9 ori mai mică, aproximativ 150Kbps, care de obicei este o cerință comună și usor realizabilă.
  • Atenție!Codurile de test pot fi folosite de mai multe ori. În versiunea de producție un cod va putea fi folosit doar o singură dată, după care expira și nu mai poate fi folosit.

Puteti urmări programul audio/video al taberei doar de pe un singur dispozitiv la un moment dat! În cazul în care vă autentificați și deschideți site-ul de pe un doilea dispozitiv, pagina de live va permite funcția de PLAY doar de pe ultimul dispozitiv conectat.