Biografie

„Practic yoga din 1992 în cadrul școlii de yoga MISA. În anul 1999 am inițiat și coordonat cu sprijinul Ghidului spiritual acțiuni (programe sistematice de practică și tabere de vira) pentru crearea unui grup unit de bărbați, Vira, în cadrul școlii noastre de yoga.

Sunt pasionat de diverse terapii.
Am obținut acreditări în: masaj suedez, terapia yumeiho și diplomă în Ayurveda și Panchakarma obținută în Kerala, India, în urma unui curs practic intensiv (diplomă acreditată de autoritățile indiene).

În anul 2007 am aplicat și verificat în mod direct tehnica de Vizualizare Creatoare în vederea obținerii a ceva fizic concret, fără a avea banii necesari, urmând doar procedeele revelate de Ghidul nostru spiritual. Am obținut ce mi-am propus în cinci luni de zile, fiind un pariu cu mine însămi că voi scrie o carte cu experiența mea dacă voi reuși.
Cartea a fost publicată în 2009 cu titlul „Arta de a obține tot ce îți dorești”, pentru ca mai apoi, după ce a parcurs-o, Ghidul spiritual să-mi sugereze că titlul cărții ar fi fost necesar să fie: „Știința ascunsă a inițiaților ce îți permite să obții cu ușurință tot ceea ce este bun”.
Am înființat o editură pentru a o publica, unde ulterior am mai publicat și alte cărți cu tematică spirituală, editură pe care o coordonez și în prezent.”

 

*****

 

1. Titlul conferinței susținute de Aurel Militaru în cadrul taberei „Vira într-un prelung extaz 2022” este:

„Momente de Grație Dumnezeiască revărsate în urma practicii spirituale și a aspirației de a-L cunoaște pe Dumnezeu”.

„Am decis să prezint această conferință din dorința de a împărtăși din experiențele spirituale autentice pe care le-am trăit în urma practicii spirituale perseverente, pentru a valida faptul că acestea există cu adevărat și nu sunt pure teorii sau realizări rezervate exclusiv numai unui număr restrâns de ființe umane alese.”

2. Exemplificarea spirituală are ca temă:

„Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a Atributului Dumnezeiesc al Grației Dumnezeiești”