Albanelin este născut la Pașcani pe 18 august 1969. A urmat liceul militar și școala militară și a activat în Ministerul apărării cu funcția de căpitan în domeniul rachetelor nucleare.
În prezent este manager de siguranță alimentară și administratorul firmei „Paradisul gusturilor alese”. De peste 22 de ani este instructor de yoga și practicant yoga în cadrul MISA de 28 de ani.

 

Primele rezultate remarcabile în plan spiritual au apărut în anul 1999 când, prin grația Ghidului nostru spiritual a trăit starea de Revelare a Sinelui.
Este coordonatorul unui grup de Revelare a Sinelui ce a fost înființat în anul 2002 prin intermediul căruia a ajutat sute de oameni pe calea revelării sinelui suprem Atman cu susținerea Ghidului Spiritual. Activitățile de grup sunt bazate pe Arta binecuvântării, energia formei, energiile specifice punctelor cardinale și intercardinale, proporția numărului de aur, efectul de paratraznet al voinței atotputernice a lui Dumnezeu Tatăl și comuniunea cu Atributele Dumnezeiești.

 

*****

 

1. Titlul conferinței susținute de Albanelin Iftimi în cadrul taberei Mahashivaratri 2023:

„Rolul eminamente dumnezeiesc si necesitatea stringentă a dăruirii conștiente față de Ghidul spiritual autentic în călătoria interioară a realizării identificării perfecte (samyama), cu Spiritul Nemuritor Atman. O modalitatea simplă și eficientă de a realiza samyama cu Ghidul nostru spiritual folosind Arta Binecuvântării și energiile distincte tainice ale punctelor cardinale”.

2. Exemplificarea spirituală are ca temă:

„Starea de identificare perfectă cu Ghidul nostru spiritual prin procedeul simplu și eficient bazat pe Arta Binecuvântării și energiile distincte ale punctelor cardinale”.