Aida Călin este autoare, life-coach, psihoterapeut spiritual cu o abordare integrativă și instructor de yoga cu o bogată experiență de peste 20 de ani de practică.

A scris „Hatha Yoga pentru femeile care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente și fericite” și „Reîncarnarea – un mister dezvăluit”.
Este autoarea cursurilor „Kamasutra pentru femeia inteligentă și extrem de intuitivă a zilelor noastre” și „Cum să îţi creşti puterea personală prin cunoașterea cursurilor arhetipurilor sufletești”.

Susţine frecvent webinare și workshopuri în cadrul cărora predă metode ezoterice pentru dezvoltare umană și spirituală, pentru relații armonioase de cuplu, diferențele complementare dintre femei și bărbați, misterele arhetipurilor feminine și trezirea feminității sacre, sexualitatea ezoterică feminină bazată pe dragoste, secretele orgasmul feminin bazat pe continenţă erotică amoroasă®.

Aida Călin este preşedinta Asociaţiei Venus pentru Elevarea Femeii și a Centrului Ananda – studio de yoga și terapii integrative din București, România.

 

*****

 

1. Titlul conferinței susținute de Aida Călin în cadrul taberei „Vira într-un prelung extaz 2023”:

„Cum ne pregătim pentru trezirea puterii noastre oculte feminine și atingerea stărilor mistice extatice”.