„Sunt indefinibil, sunt un mister chiar și pentru mine însumi, practic yoga, studiez Șivaismul din Kașmir, activez ca lector de ayurveda și instructor de tantra, aspir la starea de vira și identificarea plenară cu sfera de forță a lui Șiva în cadrul grupului Mahavira Ananda, și toate acestea mă ajută extraordinar atât profesional, ca medic primar în medicină generală cu competență în acupunctură, ca pasionat al medicinii integrative și ca terapeut Bowen, cât și în contactul intim cu viața de zi cu zi.

Prin prezentarea din cadrul Taberei pentru Bărbați, urmăresc să accentuez importanța uriașă, chiar necesitatea trezirii capacității noastre de a fi cât mai conștienți, pentru a fi cât mai responsabili posibil în fiecare acțiune pe care o realizăm și să vă invit să aprofundăm puterea noastră de conștientizare.

Suntem mereu aceiași și totodată suntem într-o continuă dinamică.

Această continuă dinamică ne este favorabilă descoperirii perfecțiunii care deja există în noi, sau nu ne este favorabilă.

Dinamica noastră ne este favorabilă descoperirii perfecțiunii care deja există în noi, când prin ceea ce intenționăm, gândim, vorbim și acționăm, facem pași către aprofundarea comuniunii cu Dumnezeu Tatăl, chiar și dacă nu suntem conștienți de aceasta, dar atunci când prin ceea ce intenționăm, gândim, vorbim și acționăm, ne depărtăm de Dumnezeu Tatăl, dinamica noastră ne este nefavorabilă.

Dinamica noastră chiar dacă este imperceptibilă sau neconștientizată, poate fi sesizată cu ușurință de o ființă umană înțeleaptă, și poate fi evidențiată și cu ajutorul aparatului de biorezonanță, prin modificările cuantice care apar la nivelul învelișurilor ființei noastre, chiar indicându-ne atunci când este cazul dezechilibrul, dizarmonia, blocajul, care este posibil să existe,  precum și calea de remediere.

Cred că aparatul de biorezonanță este fascinant prin faptul că evidențiază una din legile fundamentale ale universului, legea rezonanței oculte.

Astfel ființa umană care se antrenează să fie cât mai conștientă poate primi un mare ajutor din partea aparatului de biorezonanță.

Totuși, ființa umană care s-a antrenat și continuă să se antreneze să fie cât mai conștientă este cu mult superioară aparatului de biorezonanță, și de aceea, ea poate, printr-o analiză inteligentă dublată de bun-simț, să ia într-un mod conștient deciziile cele mai bune, cele mai favorabile, pe care să le pună în practică și totodată poate să-i îndrume cu înțelepciune pe cei care îi solicită ajutorul.”