DESPRE ȘTEFANIA
Asociat, Raw&vegan Chef @ rawdia Brașov
Tehnician nutritionist & Chef (atestări ANC/CNFPA),
Lector Ayurveda
Experiența de 7 ani de gătit vegetarian/vegan/raw-vegan, cu zeci de workshop-uri de gătit susținute în țara, cu participări la conferințe și workshop-uri de gătit sustinute de Collin Campbell (autorul cărții „Studiul China”) și Lean Campbell (autoarea cărții de bucate „Studiul China”), Mimi Kirk (autoarea cărții „Live raw around the world”), Joe Cross (autorul documentarului „Fat, sick and nearly dead”), institutul Hippocrates.
DESPRE IONUȚ
Owner rawdia Brașov (restaurant raw&vegan)
Tehnician nutriționist, Chef, Trainer (atestări ANC/CNFPA)
Lector de Ayurveda de 19 ani, specializare în terapii Panchakarma, trainer, chef și tehnician nutriționist (atestate ANC/CNFPA), conferențiar, autor, experiență de peste 20 ani în Yoga (Hatha, Pranayama, Laya, Karma, Raja, Jnana, Kriya etc) și meditație.
Selecționat „Chefi la cuțite”, Antena 1, sezonul 5.
Activitate de peste 15 ani în mass media (manager/prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc) master în comunicare și PR.
*****
1. Titlul conferinței susținute de Ștefania și Ionuț Costin în cadrul taberei Vira într-un prelung extaz 2023 este:
„Câteva elemente indispensabile pentru a atinge extazul amoros într-un cuplu polar, bazat pe iubire, respect, transfigurare reciprocă și continență (erotică) amoroasă”.